met chocoladetopping

Benodigdheden:
- 450 gram boter
- 200 gram bloem
- 200 gram suiker
- 4 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 1/2 zakje bakpoeder
- 250 gram poedersuiker
- 4 eetelepels cacao
- witte chocolade maltesers
- witte chocolade mikadostokjes
Verwarm de oven voor op 160˚C. En doe de muffinvormpjes in de muffinvorm.
Klop 200 gram boter, de vanillesuiker en de suiker licht en romig met de mixer. Voeg de eieren een voor een toe, terwijl je mixt. Mix nog 3 minuten. Meng de bakpoeder met de bloem. Voeg de bloem toe aan het beslag en mix tot het een glad mengsel is. Doe het beslag in de muffinvormpjes en bak ze in 20-25 minuten goudbruin.
Klop 200 gram boter, de vanillesuiker en de suiker licht en romig met de mixer. Voeg de eieren een voor een toe, terwijl je mixt. Mix nog 3 minuten. Meng de bakpoeder met de bloem. Voeg de bloem toe aan het beslag en mix tot het een glad mengsel is. Doe het beslag in de muffinvormpjes en bak ze in 20-25 minuten goudbruin.
Zeef de cacao en meng voor de botercrème de rest van de boter, de poedersuiker en de cacao tot een gladde crème. Doe de chocolade botercrème in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze en spuit toeven op de afgekoelde cupcakes. Decoreer de cupcakes met de maltesers en de mikadostokjes.
Maak jouw eigen website met JouwWeb