met slagroomtopping
Benodigdheden:
- 200 gram boter
- 200 gram bloem
- 200 gram suiker
- 4 eieren
- 125 ml slagroom
- 50 gram chocolade
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160˚C. En doe de muffinvormpjes in de muffinvorm.
Klop de boter en suiker licht en romig met de mixer. Voeg de eieren een voor een toe, terwijl je mixt. Mix nog 3 minuten. Voeg de bloem toe en mix tot het een glad mengsel is. Doe het beslag in de muffinvormpjes en bak ze in 20-25 minuten goudbruin.
Klop de boter en suiker licht en romig met de mixer. Voeg de eieren een voor een toe, terwijl je mixt. Mix nog 3 minuten. Voeg de bloem toe en mix tot het een glad mengsel is. Doe het beslag in de muffinvormpjes en bak ze in 20-25 minuten goudbruin.
Klop intussen de slagroom stevig en spuit de slagroom met een spuitzak op de cakejes. Of gebruik eventueel een lepel. Strooi er wat geraspte chocolade overheen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb